Historie

9. juni 2015
I 2001 åbnede Gitte Minck en helt ny vin- og gavebutik I Nørregade i Haderslev. Under navnet Vinspecialisten – som er en markedsføringskæde under HJ Hansen Vin i Odense – blev butikken udover et velassorteret vin- og spiritussortiment, chokolade, kaffe og the hurtig kendt for at udvikle og levere spændende og kreative gavekurve til private, erhvervskunder, receptioner og andre mærkedage. Derudover blev butikken kendt for mange smagearrangementer som både afholdes i butikken og direkte hos kunderne.

I 2010 fik Vinspecialisten mulighed for at overtage en anden vinforretning (Vinoble) i byen - hvor 'den lille købmand' i mere end 50 år havde haft vin- og købmandsforretning. I forbindelse med sammenlægningen af disse to butikker skiftede man navn til Vinogvært og flyttede til nuværende adresse hvor den 'nye' butik har over 400 m2 butiksareal samt en meget inspirerende vinkælder, hvor der i dag afholdes rigtig mange arrangementer.

1. juli 2015 indtræder Bjarne Kaare Jensen som medejer og butikschef. Samtidig skifter forretningen navn til Vinspecialisten Haderslev. Dermed er et glidende generations skifte sikret.

Bjarne Kaare Jensen har mere end 30 års erfaring i vinbranchen.
Blev udlært tjener i 1985
Sommelier i 1993
Vin konsulent hos H.J.Hansen vin 1996
Salgschef hos H.J.Hansen vin 2001
Chef for blandt andet vin indkøb hos Ecco fra 2006 til 2015

Velkommen til store oplevelser hos Vinspecialisten Haderslev.


Om Vinspecialisten Haderslev

Vinspecialisten Haderslev blev grundlagt i 2001 af Gitte Minck og har gennem årene udviklet sig til at være sønderjydernes foretrukne vin leverandør og erhvervslivets leverandør af individuelle julegave løsninger.  1. Juli 2015 indtræder Bjarne Kaare Jensen som medejer og butikschef. Forretningen skifter samtidig navn til Vinspecialisten Haderslev.

Kundeservice

Ring til os på 74533800 eller send os en mail på haderslev@vinspecialisten.dk

Vinspecialisten   |   Storegade 30   |   6100 Haderslev   |   haderslev@vinspecialisten.dk